Solidworks 2017 Nasıl Crack Yapılır ? - Mühendisce - Mühendislikle İlgili Herşey

Post Top Ad

Solidworks 2017 Nasıl Crack Yapılır ?

Paylaş
SolidWorks 2017 Premium SP0 kurulum ve aktivasyon dosyalarını içermektedir. Windows 10'da kurulup denenmiştir. Kurulum ve aktivasyon için torrent ile indireceğiniz dosya içerisinde videolar ve yazılar mevcuttur. Türkçe olarak da aşağıda özet olarak sıraladım. Lütfen adımları dikkatlice uyguladığınızdan emin olun.
Solidworks 2017 Nasıl Yüklenir ?

Öncelikle solidworks 2017 indirmek için aşağıdaki yazıya tık.



KURULUM ADIMLARI


1. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Güvenlik Duvarı menüsünde soldaki kısımdan "Gelişmiş Ayarlar" a tıklıyoruz. Açılan pencerede sağdaki kısımdan "Özellikler" e tıklıyoruz. Açılan pencerede üstteki "Etki alanı profili","Özel profil","Ortak profili" sekmelerindeki "Giden bağlantılar" seçeneğini "Engelle" olarak değiştiriyoruz.






2. Antivirüs programını ve Windows Defender'ı devre dışı bırakıyoruz.

3. Denetim Masası\Programlar\Windows özelliklerini aç veya kapat menüsünden ".NET Framework 3.5 (.NET 2.0 ve 3.0 içerir)" kutucuğunu işaretleyip gerekli dosyaların internetten indirilmesini ve kurulmasını bekliyoruz.

4. İndirdiğiniz klasördeki "SW.Activator.exe" programını yönetici olarak çalıştırıyoruz.

5. Açılan programda "Set Serial  Numbers" sekmesinde ortadaki çubuğa tıklayıp "Force Local Activation Serial Numbers" seçeneğini seçiyoruz. Alttaki "Acept Serial Numbers" butonuna tıklıyoruz. Gelen uyarıya evet diyoruz.

6. "Activate Licenses" sekmesinde alttaki "Activate Licenses" butonuna tıklıyoruz. "Network Serial Numbers FounD" uyarısına hayır diyoruz. Programı kapatıyoruz.

7. İndirdiğiniz klasördeki iso dosyasını (Daemon Tools veya Windows 10 ise çift tıklama) açıp setup dosyasını çalıştırıyoruz.

8. Kurulumda "Solid Network License Server (SNL)" ı kurmuyoruz. Kurulum için  BURADAKİ adımları takip edebilirsiniz. Arka plan indiricisini devre dışı bırakmayı unutmayın.

9. Kurulum tamamlandıktan sonra tekrar "SW.Activator.exe" programını yönetici olarak çalıştırıyoruz.

10. "Copy Loaders" sekmesinde aşağıdaki "Copy Loaders" butonuna tıklıyoruz. Gelen uyarıya evet diyoruz.

11. "Activate Express Products" sekmesinde aşağıdaki " Activate Express Products" butonuna tıklıyoruz. Gelen uyarıya evet diyoruz.

12. " Activate Other Products" sekmesinde aşağıdaki " Activate Miscellany Products" butonuna tıklıyoruz. Gelen uyarıya evet diyoruz.

Kurulum tamamlanmıştır. Güvenlik duvarı ve antivirüs ayarlarınızı eski haline döndürebilirsiniz. Aksi halde internete giremezsiniz. Sadece internet bağlantısını kesip de kurulum yapılabilir belki fakat ben denemedim.



Benzer Aramalar: Solidworks , Solidworks 2017 , Solidworks yükleme , Solidworks 2017 nasıl yüklenir ,Solidworks 2017 yükleme adımları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerlidir , lütfen yorum yapınız.

Post Bottom Ad